23948sdkhjf

Polarbröd tar hem jämställdhetspris

Polarbröd vinner Umeå kommuns jämställdhetspris
Jämställdhetspriset från Umeå kommun delas ut till Polarbröd för att de på ett medvetet sätt arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och där jämställdhet ses som en självklar förutsättning för att lyckas. Prisutdelningen skedde på stadshuset i Umeå där Polarbröds vd Karin Bodin tog emot priset.

– Vi är jätteglada och stolta över att Umeå kommun uppmärksammat vårt jämställdhetsarbete. Vi kommer att använda prispengarna till att inspirera män att ta ett större ansvar för familjen. Jämställdhet är inte en kvinnofråga utan en samhällsfråga, säger Karin Bodin, vd på Polarbröd i ett pressmeddelande.

– Polarbröd visar med stor övertygelse att de ser jämställdheten som en framtidssatsning. De är bland annat förebilder för hur ett företag kan välja att se på föräldraskap som en tillgång och inte ett hinder för utveckling i arbetslivet och möjlighet till chefsjobb. Vi delar ut priset för att uppmärksamma företag som aktivt och medvetet arbetar med jämställdhetsfrågor. Polarbröd har en jämställd ledning och har genom ett ledningsstyrt och inkluderande jämställdhetsarbete nått långt, de är väl värda Umeå kommuns jämställdhetspris, säger Tamara Spiric (V), kommunalråd och ordförande jämställdhetsutskottet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078