23948sdkhjf

ICA Gruppen satsar på e-handel

Att skapa ledande position inom e-handel är en av ICA Gruppens prioriteringar för 2014.
ICA Gruppen presenterar den svenska verksamheten och koncernens strategiska prioriteringar för 2014.

- 2014 kommer att bli ett spännande år. Vi kommer bland annat att fortsätta att utveckla vårt lojalitetsprogram, lansera e-handel och stödja kundernas hållbara val. Våra prioriteringar för 2014 syftar till att möjliggöra fortsatt tillväxt och förbättra lönsamheten, säger vd Per Strömberg i ett pressmeddelande.

Andra punkter som står med som prioriteringar under 2014 är bland annat att vända utvecklingen i Norge, stärka de egna märkesvarorna (EMV) samt säkra konkurrenskraftiga priser och prisuppfattning.

Nått målen under 2013
VD Per Strömberg konstaterar att ICA Gruppen är på god väg att leverera enligt de prioriteringar som är uppsatta för innevarande år.

- Tillväxten fortsätter i Sverige och Baltikum, andelen egna varumärken ökar, vi har genomfört effektiviseringar i driften och vi har bättre tillvaratagit inköpssynergier. Det känns bra att vi har levererat i våra operativa delar ett år som detta, då vi också framgångsrikt genomfört bildandet av ICA Gruppen. När det gäller vår norska verksamhet kvarstår dock utmaningarna, säger vd Per Strömberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109