23948sdkhjf

BC Nordics och Movement Sales Partner inleder samarbete

BC Nordics och Movement Sales Partner AB inleder fr.o.m. den 1/2 2014 ett samarbete.
BC Nordics och Movement Sales Partner AB inleder ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att utföra fältsäljbearbetning på dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distribution, KAM-ansvar etc. utförs genom BC Nordics egen organisation, enligt ett pressmeddelande.

Ledande ostproducent
BC Nordics är ett företag i Bongrain gruppen. Bongrain är en av världens ledande producenter av ost med välkända varumärken som t.ex. S.t Agur, S:t Albray, Chavroux och Tartare. Den Svenska marknaden har fram till och med i dag bearbetas av Foodgarden som är ett helägt dotterbolag till Bongrain. Foodgarden kommer att även i fortsättningen sälja Boingran produkter till delidisken och till packningsföretag. BC Nordics roll blir att marknadsföra våra varumärken i den färdigpackade avdelningen med fokus på att öka konsumentens varumärkes kännedom samt att lansera innovativa produkter med hög kvalitet.

- I och med vårt samarbete med Movement känner vi att vi står välrustade för att ta nya utmaningar på den Svenska marknaden, säger Per-Åke Lundquist, Senior Key Account Manager på BC Nordics.

- Vi hälsar BC Nordics Varmt Välkomna till Movement Sales Partner och som uppdragsgivare till vår dvh-säljportfölj inom ”Färskt&Fryst”. BC Nordics ägare är en av Europas ledande ostproducenter med ett mycket utvecklat sortiment under en rad starka varumärken. Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att få utföra BC Nordics sälkårsarbete i butik och därmed få vara med och driva deras spännande utvecklingsresa i Sverige, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093