23948sdkhjf

Paolos väljer Bring Frigo som samarbetspartner

Paolos anlitar Bring för transport och lagring av de italienska smakerna.
Paolos väljer Bring Frigo som sin samarbetspartner när det gäller lagerhantering och transporter av sina italienska delikatesser till butiker i hela Sverige. Bring Frigo som är specialister inom livsmedelslogistik är en av de ledande aktörerna när det gäller transport och lagerhållning av mat.

- Vi har tillsammans med Bring Frigo skapat effektiva logistikflöden som är skräddarsydda efter vår verksamhet och våra behov. Genom en stor logistik-aktör som Bring har vi möjlighet att samla hela vårt logistikbehov hos en samarbetspartner – både idag och i framtiden, säger Fredrik Wisenfelt, vd på Paolos i ett pressmeddelande.

Paolos färska pasta och såser är tillagade efter italienska recept och på noga utvalda råvaror. Koncept och tanke är att erbjuda de svenska konsumenterna god och näringsriktigt snabbmat på italiensk matkultur.

- Vi är mycket glada över att Paolos väljer Bring Frigo som sin logistikpartner. Vi vet att endast perfekt lagring och transport är tillräckligt bra när det gäller färska, kylda och frysta livsmedel. Vi ser fram emot samarbetet och att bidra till Paolos verksamhet genom vår kunskap om matlogistik, säger Håkan Nilsson, vd på Bring Frigo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078