23948sdkhjf

Daloon och Movement Sales Partner utökar sitt samarbete

Daloon A/S och Movement Sales Partner AB utökar sitt säljsamarbete fr.o.m. den 1 januari 2014.
Daloon A/S och Movement Sales Partner AB, som idag har ett pågående säljsamarbete inom dag- ligvarumarknaden i Sverige, utökar sitt säljsamarbete. Det utökade upp- draget för Movement omfattar att utföra fältsäljbearbetning inom Restaurang & Storhushålls- marknaden i Sverige. Övriga funktioner så som distribution, KAM-ansvar etc. utförs genom Daloon ́s egen organisation.

Producent av vårullar
Daloon A/S är Europas ledande producent och leverantör av vårrullar. Daloon, som etablerades 1960 av stiftaren Sai-Chui Van, har därmed mer än 50 års erfarenhet och kunskap inom produktion och utveckling av vårrullar. Daloon har produktion i Danmark och England och levererar till över 20 olika marknader, med Skandinavien, Tyskland och England som de mest tongivande marknaderna.

- Stärkta av den positiva utveckling som vårt samarbete har genererat på den Svenska daglig- varumarknaden så känns det helt rätt att utvidga samarbetet till att även omfatta marknaden för Foodservice. Movement Sales Partner har en stark portfölj, och en väl fungerande organisation inom Foodservice, dessa två parametrar kommer hjälpa oss att lyfta försäljningen på våra pro- dukter och stärka vår position som den främsta leverantören av vårrullar i Sverige, säger Anders Clarensius, Marknadschef för Daloon Sverige i ett pressmeddelande.

- Det känns mycket inspirerande och roligt att få ett utökat förtroende från Daloon som innebär att vi även får uppdraget att utföra deras fältsäljbearbetning på den Svenska Foodservicemark- naden. Daloon passar in väldigt bra i vår Foodservice portfölj vilket ger oss en bra plattform för att skapa stark tillväxt och därmed förstärka Daloons redan idag starka marknadsposition inom varugruppen vårrullar, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157