23948sdkhjf

Pricer installerar sin 100 miljonte elektroniska hyllkantsetikett

Pricer har installerat sin 100 miljonte ESL.
Pricer installerar sin 100 miljonte ESL. Pricer uppmärksammar den här unika händelsen genom att erbjuda butiken E. Leclerc i La Colle sur Loup i Frankrike en "gyllene" ESL.

Med 100 miljoner etiketter installerade har Pricer befäst sin position som marknadsledare inom elektroniska hyllkantsetiketter. Pricer är det enda företaget inom sitt område som har uppnått den här exceptionella siffran.

Senaste grafiska etiketter
Butiken i La Colle sur Loup vänder också ett nytt blad med hjälp av Pricers ESL-lösning, när de går från segment till SmartTag HD, Pricers senaste, grafiska etiketter.

- Pricers ESL-lösning har visat sig vara en stor tillgång för vår verksamhet. Med deras grafiska SmartTag-etiketter har vi både kunnat förbättra kundupplevelsen och butiksverksamheten i sig. Vi valde Pricer som samarbetspartner eftersom de erbjuder den mest heltäckande lösningen på marknaden. Därför kommer det heller inte som någon överraskning att de har nått det här landmärket, säger Thierry Mailfert, butikschef på E. Leclerc La Colle sur Loup.

- Det här är en viktig milstolpe för Pricer och hela ESL-branschen. Med 100 miljoner etiketter installerade i 9 500 butiker i över 50 länder på sex kontinenter, har vi den största installerade basen i världen. Nyckeln till de här framgångarna är 20 års erfarenhet inom detaljhandeln och en ständig strävan efter innovation, säger Niclas Qvist, Marknadschef och chef för Partnership Management på Pricer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094