23948sdkhjf

Kronfågel får nytt ansikte utåt

Lisa Lemke är Kronfågels nya matinspiratör.
Matkreatören, kokboksförfattaren och TV-personligheten Lisa Lemke blir Kronfågel matinspiratör och ansikte utåt under 2014. Målet är att få fler att välja det vita, hälsosamma och klimatsmartare svenska kycklingköttet.

Fler ska välja svensk kyckling
Den gamla prästgården på landet är basen för Lisas matskapande. Här möts smaker från när och fjärran. Att laga mat i säsong, och helst på närproducerade råvaror, är en stark drivkraft.

- Jag har verkligen världens bästa jobb där jag får jobba med mat på så många olika sätt. Nu har jag fått förmånen att jobba med Kronfågel och tillsammans ska vi utveckla den unika svenska kycklingen och Kronfågels produktsortiment. Råvaran är bra och vi kan känna trygghet i produkten vi köper, variationsmöjligheterna är enorma och säg det kök där inte kyckling går hem, säger Lisa Lemke.

- Lisa tillhör den nya, unga generationen kockar och vi tycker hon är en helt rätt förebild för Kronfågel. Vi gillar hennes filosofi att matlagningen ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap. Under 2014 fokuserar Kronfågel på inspiration och kunskapsöverföring kring tillagning, hälsa och smak för att inspirera svenskarna ska välja svensk kyckling och må bra. För det arbetet är vi övertygande om att Lisa är helt rätt, säger Anna Saverstam, marknadschef på Kronfågel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095