23948sdkhjf

Herrljunga Cider förvärvar Dufvenkrooks

Herrljunga Cider förvärvar glöggvarumärket Dufvenkrooks.
Herrljunga Cider förvärvar glöggvarumärket Dufvenkrooks av Providential Wines & Spirits som ingår i samma koncern som Hermansson & Co. Förvärvet sker omgående och är ett led i Herrljunga Ciders strategi att bli en större aktör på den Skandinaviska glöggmarknaden.

– Dufvenkrooks är ett mycket välbekant varumärke för oss. Vi har tidigare producerat glöggen i flera år och har varit med i alla steg i varumärkets framgångssaga. Vi kommer nu vårda och utveckla Dufvenkrooks på bästa sätt, säger Johan Branmark VD på Herrljunga Cider i ett pressmeddelande och fortsätter:glöggåret 2014 kommer att bli mycket utmanande, med en intressant och spännande resa för oss, vilken vi alla ser fram emot.

- Det har varit en fantastisk resa och förmån att jobba med Dufvenkrooks i över 12 år och att se hur varumärket utvecklats. Från de tidiga åren tillsammans med skaparen av varumärket Michael Zachrisson fram tills idag då många inblandade i vår grupp kan sträcka på sig och vara stolta. Det är inte utan en tår i ögat som jag nu överlämnar ansvaret till Familjen Branmark att förvalta varumärket, vilket jag vet de kommer göra på ett mycket bra sätt då de känner Dufvenkrooks historia väl och nu är dess framtid, säger Jeanette Liljekvist Hermansson, VD Providential Wines & Spirits AB.

Dufvenkrooks glögg finns listad i fast sortiment på Systembolaget samt på Dagligvaruhandeln.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064