23948sdkhjf

Risenta i samarbete med TV4

Risenta bakar tillsammans med TV4.
I takt med det ökade intresset för bakning och matlagning har även efterfrågan på alternativa och naturligt glutenfria mjölsorter blivit större. Nu inleder Risenta ett presentatörsskap av Mitt Kök Bakar i TV4 för att få ännu fler att upptäcka deras breda mjölsortiment.

Mitt Kök Bakar är ett koncept som ryms inom Mitt Kök, som sänds i samband med TV4:s Nyhetsmorgon. Mitt Kök Bakar kommer att ha en egen ciceron; Roy Fares, känd som välmeriterad bagare och konditor.

- Vi ser att Mitt Kök Bakar är ett spännande TV-koncept, som inspirerar till bakning och matlagning. Roy kommer att dela med sig av sin kunskap och en mängd fiffiga knep, något som vi ser som otroligt värdefullt för att få fler att testa våra produkter, säger Lisa Tagesson, Marknadsansvarig på Risenta i ett pressmeddelande.

Nytt fokusområde
Bakning med specialmjöl är Risentas fokusområde under 2014, vilket kommer att synas både i butik och i media. Speciellt efterfrågan på de glutenfria alternativen har ökat, och där ligger Risenta i framkant då flera av mjölprodukterna i sortimentet är naturligt fria från gluten, vilket gör både bakningen och matlagningen tillgänglig för alla – oavsett allergier eller matvanor.

- Vi erbjuder naturliga produkter, och vill visa att de är enkla att använda, genom att göra det lätt att förstå vad de är bra för och hur de används på bästa sätt. Mitt Kök Bakar är därför rätt sammanhang att vara med i, där bakning och matlagning visas för intresserade tittare, summerar Lisa Tagesson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079