23948sdkhjf

HKScan utser Årets lammleverantör 2014

Årets lammleverantör 2014 är Ingela Mauritsson och Leif Nilsson på Kåseberga lantbruk i Löderup.
Djuromsorg, öppenhet och fina produktionsresultat gör att HKScans inköpsavdelning, utsett Ingela Mauritsson och Leif Nilsson, Kåseberga lantbruk i Löderup, till Årets lammleverantör 2014.

– Vi är mycket stolta över våra svenska gris-, lamm-, och nötleverantörer och vill genom utmärkelsen Årets leverantör lyfta fram den leverantör inom respektive djurslag som vi anser gjort en extra bra insats under året. Det är tack vare HKScan Agris leverantörer som vi kan erbjuda kött- och charkprodukter från Scan med 100% svenskt kött året om, säger Torbjörn Lithell, Inköpsdirektör HKScan Sweden i ett pressmeddelande.

Motivering till Årets lammleverantör 2014:
Ingela och Leif har på 3-4 års tid byggt upp en väl fungerande lammproduktion med bra flöden och planering. Kåseberga Lantbruk lämnar bra antal djur per leverans och alltid med 100% leveranssäkerhet. De är noga med slaktplanering och justering av anmälan och har ett högt resultat med hög kroppsklassning på djuren och hög andel E-klassade lamm. Ingela är otroligt noga med sina djur och månar om att de skall ha det bra. Ingela och Leif ser alltid till att det är perfekt välstädat på gården. Ett mycket bra exempel på en lyckad nysatsning på lamm.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109