23948sdkhjf

Från Coca-Cola till Kavli

Anna Greisz från Coca-Cola blir ny produktionsdirektör på Kavli Sverige.
Anna Greisz från Coca-Cola har utsetts till ny produktionsdirektör på Kavli Sverige. Som produktionsdirektör ansvarar Anna för all tillverkning på Kavlis fyra anläggningar i Älvsjö, Eslöv, Vällingby och Åbo, men även för kvalitet, miljö, livsmedelssäkerhet och hållbarhetsfrågor.

Anna kommer närmast från Coca-Cola, där hon under 18 år haft flera framträdande roller inom produktion och Supply Chain.

- Jag ser fram emot att få arbeta i ett företag med starka värderingar som jag står bakom och att tillsammans ta fram nya mål och planer som stöder den inriktning vi är på väg i. Mitt mål är att kunna bidra med att fortsätta utveckla teamen, och leverera hög kvalitet till våra konsumenter, säger Anna Greisz i ett pressmeddelande.

Vill fortsätta växa
Kavli har mer än fördubblat omsättningen på drygt tre år och har en fortsatt stark ambition att växa.

- Vi står inför mycket spännande utmaningar, där produktionseffektivitet, kvalitet, och miljö blir mycket viktiga hörnstenar. Vi är övertygade om att Anna med sin bakgrund kommer att utveckla oss på ett mycket positivt sätt. Det är med stor glädje vi hälsar Anna välkommen till Kavli. Hon blir en viktig nyckelspelare i vår organisation och understryker den tillväxtfas vi är inne i, säger Gerhard Bley, VD för O. Kavli AB.

Anna Greisz tillträder sin befattning den 21 april 2015. Anna kommer att ingå i Kavlis företagsledning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11