23948sdkhjf

Per-Stefan Gersbro lämnar Packbridge

Ny vd utsedd. Påbörjar sin post till hösten.
I samband med förpackningsklustret Packbridge årstämma den 23 april meddelade Packbridge vd, Per-Stefan Gersbro, att han kommer att lämna sin post den 1 oktober i år. Per-Stefan Gersbro är en av initiativtagarna till Packbridge, som grundades år 2010, och han har sedan dess varit vd. På kort tid har Packbridge vuxit till det största förpackningsklustret i Europa.

Styrelsen har under våren under ledning av ordförande Per Nyström sökt efter en lämplig ersättare och ny vd är nu utsedd. Från den 1 oktober tarJohan Mårtensson, som varit verksam i Packbridge sedan slutet av år 2012 som projektledare, över. Innan han kom till Packbridge var han Group Marketing Manager på ÅR Carton.

– Det finns ingen perfekt tidpunkt, men nu är det en bra tid. Den är projektmässigt optimal och bästa möjliga privat och jag kan nu med stort förtroende lämna över stafettpinnen till en erfaren lagmedlem, jag är glad och stolt över styrelsens val av efterträdare”, säger Per-Stefan Gersbro i ett pressmeddelande.

– Packbridge är ett fantastiskt kluster och jag ser fram emot att driva utvecklingen vidare efter Per-Stefan Gersbro. Framtiden bjuder på ett flertal utmaningar inom olika områden, gränser mellan branscher suddas ut och det är viktigt att mötesplatser som kluster finns för att stimulera till nytänkande, innovation och diskussion”, säger Johan Mårtensson i samma pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078