23948sdkhjf

Coop i nordiskt säkerhetsavtal

Coop och Stanley Security har tecknat ett nordiskt avtal för kameralösningar, inbrott- och passerlösningar för koncernens butiker.
Coop och Stanley Security har tecknat ett nordiskt avtal för kameralösningar, inbrott- och passerlösningar för koncernens butiker.

Enligt ett pressmeddelande innebär avtalet att Stanley Security tar hand om cirka 350 kamerainstallationer i Sverige. Avtalet omfattar även Coops verksamhet i Norge.

Stanley Security är en global säkerhetsleverantör som ingår i Black&Decker-koncernen. I Sverige finns företaget på mer än 30 orter med mer än 800 medarbetare. I företagets säkerhetscenter hanteras allt från traditionell larmhantering till Coops säkerhetsjour, som bland annat ger krisstöd till butiker som råkar ut för incidenter.

– Det nya avtalet innebär att vi kan ta steget mot ännu säkrare butiker, säger Coops koncernsäkerhetschef Ola Jörgensen i pressmeddelandet.

På Stanley Security är man glada över förtroendet:

– Det är glädjande att vår pågående satsning mot handelssektorn ger resultat. Vår förhoppning är att fortsätta utveckla vårt samarbete, säger Niclas Gustafsson, försäljnings- och marknadsdirektör på Stanley Security.

Stanley Security kommer alltså att sköta 350 kamerainstallationer i Coops svenska butiker. Alltifrån den traditionella larmmottagningen till Coops säkerhetsjour – till vilken butikerna ringer vid en incident – kommer att hanteras av Stanleys säkerhetscenter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109