23948sdkhjf

Fortsätter som styrelseordförande

Henrik Wahlberg har haft rollen som styrelseordförande i Norrmejerier sedan 2010. Och han fortsätter på sin post.
Norrmejeriers stämma som ägde rum i Skellefteå, den 5 maj 2015 och Henrik Wahlberg fortsätter som styrelseordförande för Norrmejerier.

– Jag ser fram emot att fortsätta som ordförande i Norrmejeriers styrelse. Vi kommer fortsätta möta utmaningar, men jag känner mig trygg i att Norrmejerier även i framtiden kommer vara ett starkt varumärke med mejeriprodukter av hög kvalitet som efterfrågas av konsumenterna, säger han i ett pressmeddelande.

Övriga omvalda ledamöter är Göran Olofsson, vice ordförande, Ånäset och Ulla Bergström, Svensbyn. Nyvald ledamot är Magnus Sandin, Älvsbyn. Övriga ledamöter är Mats Granberg, Roknäs, Anders Jonört, Flarken, Birgit Andersson, Örnsköldsvik och Kenneth Samuelsson, Boden.


Fakta: Henrik Wahlberg

Norrmejeriers styrelseordförande Henrik Wahlberg är dessutom en av företagets ägare. Tillsammans med sin fru Viktoria Luttu Wahlberg driver han Luttugården AB utanför Övertorneå sedan 1992. De är den 7:e generationen på gården sedan 1791. Gården driver mjölk- och köttproduktion med en strävan om ett naturligt förhållande till djur anpassat till nordliga breddgrader.
Paret tilldelades nyligen utmärkelsen Årets Vallmästare 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094