23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Burger & Lobster till Sverige

Med endast tre rätter på menyn ska de attrahera hummer- och hamburgerälskare.












Den första Burger & Lobster-restaurangen öppnade i London sommaren 2011 och följdes snart av ytterligare två restauranger i huvudstaden. Konceptet har även korsat Atlanten och sedan december 2014 ligger en Burger & Lobster på Manhattan. I juli får Manchester en Burger & Lobster och i höst öppnar en enhet i Dubai. Och nu finns den även i Sverige – på Norrlandsgatan i Stockholm. – Intresset för Burger & Lobster har varit enormt sedan vi släppte nyheten i mars. Det bekräftar det vi trodde – att konceptet har något som tilltalar väldigt många, säger Pontus Frithiof, delaktig i stockholmslanseringen och driften av restaurangen, i ett pressmeddelande. De stora lokalerna, som tidigare huserade restaurangen Pontus! matsal & bar, har efter omfattande förändringar förvandlats till ett tillhåll för hummer- och hamburgerälskare. Restaurangen – som har plats för drygt 100 gäster – har endast tre rätter på menyn: hel hummer, lobster roll och hamburgare. Precis som i London. Och allt till samma pris – 275 kr.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094