23948sdkhjf

Chipsjätte stöttar barnsrättsorganisation

Barnrättsorganisationen Maskrosbarn stöttas med unika chips.
OLW hjälper nu barnrättsorganisationen Maskrosbarn att nå ut med sitt budskap om en bra uppväxt för alla. Detta genom att de lånar ut sina chipspåsar till organisationen, i form av en limited edition-kampanj. Chipspåsarna kommer att finnas i butiker runt om i landet under augusti månad, där kunderna även kan ta del av information om Maskrosbarn och deras arbete.

Sedan 2014 har Orkla Confectionery & Snacks Sverige ett samarbete med Maskrosbarn och är genom chipsföretaget finansiärer av aktiviteten ”Fredagsmys med OLW”.

– Genom att låta Maskrosbarns budskap pryda våra påsar, hoppas vi att fler ska få upp ögonen för organisationen och det viktiga arbete Maskrosbarn gör för barn och ungdomar. Fredagsmys handlar om en stund där vi kan mötas och bara vara, där alla barn har rätt att få känna trygghet och gemenskap, säger Stina Petrini, kommunikationschef Orkla Confectionery & Snacks Sverige, i ett pressmeddelande.

Maskrosbarns arbete går ut på att stödja unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller missbrukar. Organisationen riktar in sig på både direkt stöd – som läger och stöd via internet – och utbildningar samt föreläsningar i skolor, myndigheter och beslutsfattare.
Läs mer om: OLW
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08