23948sdkhjf

Han tar plats i Coops koncernledning

Petri Järvinen blir ny affärsområdesdirektör för supply chain och logistik inom Coop-koncernen.
Därmed får han ansvar för en av Sveriges största logistikverksamheter med drygt 900 anställda. Han tar samtidigt plats i Coops koncernledning.

— Jag är mycket glad att Petri Järvinen nu övertar ansvaret för den mycket omfattande och viktiga varuflöde och logistikverksamheten inom Coop. Med sin långa erfarenhet från storföretag som till exempel Unilever, Nokia och Mölnlycke så kommer Petri att spela en viktig roll i arbetet med att bygga Nya Coop, säger Sonat Burman-Olsson, vd och koncernchef på Coop Sverige, i ett pressmeddelande.

Petri Järvinen kommer närmast från Mölnlycke Health Care, där han ansvarat för affärsområdet global supply chain. Dessförinnan har han arbetat med varuflöden och logistik på Nokia och Unilever.

— Jag ser fram emot att få ansvaret för den viktiga varuflöde och logistikverksamheten inom Coop, som är på en mycket spännande och omfattande förändringsresa, säger Petri Järvinen i en kommentar.

Petri Järvinen kommer vara stationerad på Coops huvudkontor i Solna. Han efterträder Örjan Grandin som lämnar Coop efter 4,5 år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157