23948sdkhjf

Mars-vd till Haugen-Gruppen

Före detta vd för Mars och Wrigley går in på Sverige-posten.
Med tillsättningen av Christer Gavelstad som vd för Haugen-Gruppen Sverige får man en internationellt erfaren chef på posten. Karriären startades på Swedish Match, där han bland annat höll ledande positioner i företagets verksamheter i Ungern och Polen.

Senaste uppdragsgivaren var Mars, för vilka Christer Gavelstad arbetade i tio år. Han kommer närmast från rollen som vd för företaget i Österrike, och han har även haft posten som country director i Sverige. Dessutom var han under ett år tillförordnad vd för Wrigley Nordic, mellan 2010-2011.

– Vi är mycket glada att ha Christer ombord. Han har en omfattande erfarenhet från ledande positioner inom FMCG-sektorn (snabbrörliga konsumtionsvaror, red. anm.), både i Sverige och internationellt. Han kommer att bidra kraftigt i att utveckla Haugen-Gruppen i Sverige framåt, både i att bygga varumärken för våra uppdragsgivare och skapa lönsam försäljning för våra kunder, säger Haugen-Gruppen Nordics vd Marino Marinosson i en kommentar.

I Haugen-Gruppens varumärkesportfölj syns bland annat Caj P, Sweet Baby Ray's och Twinings. Vid årskiftet 2015-2016 hade man 71 anställda och omsatte cirka 570 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125