23948sdkhjf

Paulig har utsett tillfällig ersättare

Ny tillförordnad koncernchef tar över i september.
Paulig Groups koncernchef Jaana Tuominen meddelade i juni att hon lämnar företaget för att istället bli vd för finska industriföretaget Fiskars.

Då pratades det om en uppsägningstid på sex månader, men Paulig Group har redan gjort klart med en tillfällig ersättare.

Från och med 1 september tar Tina Andersson över som tillförordnad koncernchef. Sedan augusti förra året har hon varit ansvarig för Paulig Groups strategi- och tillväxtverksamhet. De båda chefernas tid kommer i september att överlappa då Jaana Tuominen blir kvar till slutet av september.

– Vi är glada att utnämna Tina Andersson som tillförordnad koncernchef i Paulig Group. Hon är en respekterad och uppskattad ledare i företaget. I sin nuvarande roll som ansvarig för företagets strategi och tillväxt har hon, tillsammans med ledningsgruppen, utformat koncernens strategi och framtidsplaner, säger Mikael Aru, styrelseordföande för Paulig Group, och tillägger att man sätter igång rekryteringen av en permanent koncernchef.

Bland Tina Anderssons tidigare uppdrag syns ledande positioner inom försäljning och marknadsföring hos bland annat Findus, Campbell’s Nordic och Mars.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078