23948sdkhjf

Dubbelmässan drog över 5 500 besökare

Leverantörer till restaurang, snabbmat och café samlades i Göteborg – se våra bilder från tillställningen som samlade 200 leverantörer här.
Under onsdagen och torsdagen förra veckan (6-7 september) hölls mässorna Restaurangexpo och Fastfood & Café på Svenska Mässan i Göteborg.

Dubbelmässan, som bjöd på utställningar från över 200 leverantörer inom flera segment, kunde till slut räkna ihop över 5 500 besökare. Förutom framträdanden från stjärnkockarna Ulf Wagner och Leif Mannerström, bjöd mässorna också på en svensk mästerskapstävling i form av Pizza-SM.

Tävlingen vanns av Wisam Ghazoul från Vezzo Bar e Ristorante i Östersund, med pizzan Allevatore – läs mer om tävlingen via Food Supplys systermagasin Fastfood Magazine , som också anordnade tävlingen.

Enligt Emelie Avesand, projektledare för Restaurangexpo och Fastfood & Café, ser man att mässorna varit en framgång. Om två år kommer mässorna till Göteborg igen, och redan nu uppger arrangörerna Easyfairs att 60 procent av ytan till nästa gång bokats.

– Det har varit många bra och intressanta branschprofiler som gett ny inspiration och kunskap till våra besökare samt att våra utställare är nöjda vilket är det som är viktigast för oss, säger Emelie Avesand i ett uttalande.

Nästa år arrangeras mässorna i Malmö 31 januari-1 februari och i Stockholm 30-31 januari.

Se våra bilder från mässan i bildspelet ovan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094