23948sdkhjf

Skånska världsmästarvodkan sålde slut

Mikrodestilleriet om lagertömningen: "Responsen av prissänkning tog oss på sängen"
Mikrodestilleriet Purity vodka har de senaste åren tagit hem en rad guldmedaljer i internationella tävlingar – senast i augusti, då man blev man den första svenska spritproducenten som vunnit i klassen för bästa vodka på The International Wine and Spirit Competition.

I samband med det gjorde destilleriet, som är baserat i Ellinge utanför Eslöv, ett strategiskt drag för att satsa på den svenska marknaden. Då man tidigare riktat in sig på export till USA ville man i september istället nå en större efterfrågan i hemlandet.

Det gjordes genom en prissänkning på närmare 200 kronor för en av företagets produkter hos Systembolaget, något som ledde till att man helt enkelt sålde slut.

– Responsen av prissänkning tog oss på sängen och tömde lagret. Mikrodestilleriet går nu på högvarv för att vi så snart som möjligt ska finnas på hyllorna igen, säger Thomas Kuuttanen i ett pressmeddelande.

Enligt destilleriet är man igång för att under nästa vecka kunna leverera till de Systembolag man finns representerade på, samt för beställningssortimentet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093