23948sdkhjf

Nordic spice genomför omorganisering

Ny vd och flera förändringar hos kryddföretaget i Eskilstuna.
I september bytte Eskilstunaföretaget Nordic spice vd – ägaren och styrelseordföranden Ronnie Ström lämnade plats på posten för Daniel Björk, som närmast arbetade som försäljningschef för företaget.

Tidigare vd:n kommer fortsatt att finnas kvar inom bolaget både som ägare och ordförande, tillsammans med ett operativt ansvar för exportförsäljning samt drift- och produktionsfrågor i företagets fabrik.

– 2004 startade vi Nordic spice AB och vi har gjort en riktigt spännande resa, från fyra anställda till tio anställda idag. 2011 tog vi beslutet att flytta företaget och började vår satsning. Nu har jag bestämt mig för att gå vidare till en ny fas i livet och vill rikta ett varmt tack till alla våra kunder, leverantörer och medarbetare, säger Ronnie Ström i ett pressmeddelande.

Samtidigt gör företaget ytterligare två förändringar i organisationen – Anna Ström Harryson blir ny försäljningschef efter nya vd:n Daniel Björk och inhyrda konsulten André Wessman tar plats som produktutvecklare på heltid.

Nordic spice producerar bland annat kryddor, kryddblandningar och marinader, och riktar främst in sig mot kunder verksamma inom matlagning i butik, samt foodserviceföretag och restauranger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094