23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Ny konceptchef till Food for Progress

Oumph-tillverkaren värvar tidigare O'Learys-chef till ledningsgruppen.

Food for Progress, som under det senaste året gjort flertalet chefsrekryteringar, fortsätter att fylla på i de högsta leden.

Senaste värvningen är mat- och dryckeskonsulten Peter Segerblom, som tar plats i rollen som konceptchef – en position som Oumph-företaget själva kallar "Head of Food Concepts".

Peter Segerblom har bakgrund som mat- och dryckeschef på pubkedjan O'Learys, en bransch som han även under lång tid verkat i som konsult.

– Vi är mycket glada över att ha Peter på plats. Med gedigen erfarenhet av branschen och ett brinnande intresse för mat och dryck kommer han att komplettera oss väl i arbetet framåt mot nya smaksensationer, säger Lennart Bjurström på Food for Progress, i ett pressmeddelande.

Framförallt kommer Peter Segerblom, som började på företaget tidigare i månaden, att få ansvar för att utveckla kommersiella matkoncept nationellt och internationellt tillsammans med företagets kunder. Han ingår nu även i Food for Progress operativa ledningsgrupp.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093