23948sdkhjf

Ny konceptchef till Food for Progress

Oumph-tillverkaren värvar tidigare O'Learys-chef till ledningsgruppen.
Food for Progress, som under det senaste året gjort flertalet chefsrekryteringar, fortsätter att fylla på i de högsta leden.

Senaste värvningen är mat- och dryckeskonsulten Peter Segerblom, som tar plats i rollen som konceptchef – en position som Oumph-företaget själva kallar "Head of Food Concepts".

Peter Segerblom har bakgrund som mat- och dryckeschef på pubkedjan O'Learys, en bransch som han även under lång tid verkat i som konsult.

– Vi är mycket glada över att ha Peter på plats. Med gedigen erfarenhet av branschen och ett brinnande intresse för mat och dryck kommer han att komplettera oss väl i arbetet framåt mot nya smaksensationer, säger Lennart Bjurström på Food for Progress, i ett pressmeddelande.

Framförallt kommer Peter Segerblom, som började på företaget tidigare i månaden, att få ansvar för att utveckla kommersiella matkoncept nationellt och internationellt tillsammans med företagets kunder. Han ingår nu även i Food for Progress operativa ledningsgrupp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109