23948sdkhjf

Martin och Servera firar nyinvigning

Restaurangbutiken i Årsta har genomgått en ombyggnation som invigs under torsdagen – bland annat firar man med rabatt i flera butiker.
Sedan februari har Martin och Servera Restaurangbutiker byggt om sin butik i Årsta, som nu står redo för en nyinvigning.

Förutom en förbättrad arbetsmiljö har man satsat på tre nya färskvaruhallar och en ny frysavdelning i butiken, som efter ombyggnationen uppmäter en yta på cirka 4 200 kvadratmeter.

– Butiken har varit igång under hela ombyggnationen så det har varit en utmaning både för kunder och medarbetare, men alla är positiva och har visat stor förståelse, berättar Nina Westerlind, vd för Martin och Servera Restaurangbutiker, i ett pressmeddelande.

Just satsningen på färskvaruhallar kallar grossisten för en naturlig del, då produkter som kött, chark och frukt tillhör de viktigare kategorierna för kunderna.

För att fira nyinvigningen, som sker under torsdagen, kör man fram till och med söndagen vad man kallar premiärpriser på en rad produkter inom flera kategorier, ett erbjudande som även förlängs till restaurangbutikerna i Bromma och Göteborg.

Martin och Servera Restaurangbutiker, vars butiker som fram till i maj förra året gick under namnet Martin Olsson Cash, har tidigare gjort en liknande ombyggnation av butiken i Bromma.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094