23948sdkhjf

Polarbrödsgruppen får ny ekonomichef

Tidigare tidnings-vd tar över ansvaret för hela koncernens ekonomi.
Magnus Bringhammar, som sedan januari i år arbetat som affärscontroller inom Polarbröd, har utsetts till ny ekonomichef (CFO) för Polarbrödsgruppen.

Det innebär att han nu tar det övergripande ansvaret för ekonomi och finansfrågor i alla koncernens bolag, tillsammans med bland annat ansvar för internbanken och affärsutveckling av koncernens verksamhetsgrenar.

Anders E Johansson, vd för Polarbröd, väljer att lyfta fram nya ekonomichefens breda erfarenhet – bland tidigare arbeten syns uppdrag inom media-, industri- och fastighetsbranschen.

Innan Bringhammar började hos Polarbrödsgruppen var han närmast vd för Umeå Tidning, och innan dess har han även verkat som affärschef på Västerbottens-Kuriren samt group business controller hos koncernen Sorb Industri.

– Det som för mig är helt nytt är det arbete som sker inom koncernen med uthållig försörjning. Detta gör att man får arbeta utifrån ett nytt perspektiv med ekonomi- och finansfrågor, säger Magnus Bringhammar i ett pressmeddelande.

Förutom Polarbröd ingår bland annat företag som Polarrenen (fastighetsbolag) och Polarkraft (energibolag) i Polarbrödsgruppen.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094