23948sdkhjf

Efter Menigo – nu även hos Martin och Servera

Eatgood har nu samarbetsavtal med Sveriges två största: "Vi ser det som mycket positivt".
Bolaget Eatgood, som utvecklat den patenterade Lightfry-ugnen, tecknade i september avtal med grossisten Menigo vilket innebar att man fick ta plats i grossistens sortiment för restaurangutrustning.

En dryg månad senare kan man nu även lägga till ett liknande samarbetsavtal med Martin och Servera, vilket innebär att grossistens säljkår ger ytterligare möjlighet för en bredare etablering. Enligt bolaget ser man avtalet som "mycket positivt" och ett tecken på att fler kunder efterfrågar alternativ till oljefritöser.

"Martin och Servera är intressant för många kunder då de enkelt kan köpa Lightfry via sina befintliga inköpskanaler, och från samma leverantör köpa råvaror/matprodukter", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Samtidigt ser man att avtalet kan hjälpa Eatgood att identifiera stora kunder som skulle vara intresserade av bolagets lösning.

Ugnen Lightfry har enligt bolaget skapats för att vara mer nyttig och effektiv än oljefritöser – genom att använda varmluft, ånga och en roterande ugnstrumma ska man kunna fritera helt utan olja.

Bland Eatgoods befintliga kunder syns både nöjesparken Tivoli i Köpenhamn och Kolmården.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109