23948sdkhjf

Kalla ger varma handen till uppstickare

Vegetariska producenten Vegme startar samarbete med längskidstjärnan Charlotte Kalla, som nu blir ambassadör för varumärket.
Vegetariska varumärket Vegme, som till hälften ägs av familjeföretaget Gastronova och till hälften av norska Bama gruppen, får förstärkning i form av svenska längdskidstjärnan Charlotte Kalla.

Samarbetet, som drar igång under hösten, innebär att Kalla blir ambassadör för produkterna och kommer fungera som ansiktet utåt för Vegme i sociala medier och annan kommunikation samt marknadsföring.

– Det känns fantastiskt roligt att en ikon som Charlotte Kalla har valt att ingå ett samarbete med oss. Det ser vi som ett erkännande på att vi är ett vegetariskt alternativ att räkna med, säger Hampus Schönemyr, försäljningschef för Vegme, i ett pressmeddelande.

Vegme startade tidigare i år ett annat samarbete, då för att producera fem gemensamma produkter av sojaprotein med Menigo. I övrigt har man lyckats träffa avtal med större aktörer som Bergendahls samt Martin och Servera och är även aktuella med en egen nybyggd fabrik för att skala upp produktionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156