23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Dags för årets lussebullar – nu med korv

Pressbyrån testar nytt grepp för klassiska bullen.

När vi går in i december månad är det också dags för lussebullarna att tåga in i handeln. Pressbyrån väljer i år att testa en helt ny kombo, som man väljer att kalla "Lussekorven".

Genom att snitta upp en lussekatt och lägga i en wienerkorv lanserar man en helt ny produktkombination, där man enligt Pressbyrån ville "utmana det juligaste vi har".

– Eftersom Lussekatten har en söt briocheliknande smak, går den väldigt bra ihop med just varmkorv. Kanske väljer man att addera traditionella korvtillbehör, men själv tycker jag den ska avnjutnas i sin enkelhet, säger Fredrik Edin, produktchef för snabbmat på Pressbyrån.

Lussekorven finns från och med i dag i alla Pressbyråns butiker.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|