23948sdkhjf

Två nya chefer på Coop

Kedjan möblerar om i ledningen.

Coop har utnämnt Åsa Wickholm till ny chef för egna varumärken samtidigt som den tidigare chefen för marknadsområdet, Jonatan Tullberg, går till den nyinstiftade tjänsten som tillförordnad affärsområdesdirektör för det nya affärsområdet kommersiellt erbjudande.

Åsa Wickholm har lång erfarenhet inom dagligvarubranschen. Tidigare har hon jobbat i tio år på Ica med bland annat just egna varumärken samt ansvarat för affärsanalys och utveckling. De senaste två åren har hon jobbat för Coop

–Jag ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta men också ta vidare det arbete som Coop redan gjort med egna varumärken, med hela det kompetenta teamet som bas, säger Åsa Wickholm i ett pressmeddelande.

Jonatan Tullberg, började på Coop för tre år sedan men har tidigare arbetat inom sälj- och marknadsroller för både Procter & Gamble och Unilever.

– Syftet med det nya affärsområdet är att få ett större tryck i vårt kommersiella erbjudande och därmed driva fler kunder till våra butiker samt öka effektivitet och lönsamhet, säger Jonatan Tullberg.

När han nu går från från rollen som chef för egna varumärken till affärsområdesdirektör för kommersiellt erbjudande kommer han även att ingå i koncernledningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11