23948sdkhjf

Bajens nya bärs

Ett nytt samarbete mellan dryckesleverantören Galatea, deras ölmärke S:t Eriks och fotbollsklubben Hammarby ska innebära en "betydande satsning".
Trots att fotbollsklubben Hammarby länge varit tätt förknippad med öl har man inte haft någon officiell öl, utan påhejare har fått väta struparna med ölet "N 1981" som tagits fram av supportgruppen Bajen fans och producenten N Stor stark.

Nu närmar man sig åtminstone vad som kan bli ett officiellt ölmärke genom vad som beskrivs som "ett omfattande samarbete" med Galatea och ölmärket S:t Eriks. Parterna har nu skrivit ett treårsavtal, som även inkluderar mellanölet TT.

– S:t Eriks är ett genuint stockholmsöl och är den perfekta partnern i den satsning vi nu gör för Hammarbys supportrar. Vi kommer inom kort berätta mer vad samarbetet rent konkret innebär, men jag kan säga redan nu att den satsning vi gör för Bajens supportrar på matchdagar är unik i svensk fotboll, säger Patrik Blomquist, marknadschef för Hammarby Fotboll, i ett pressmeddelande.

S:t Eriks, som tidigare haft sitt bryggeri i Hammarby-högborgen Södermalm i Stockholm, är i dag belägna i Arlandastad.

Tidigare har också Carlsberg varit huvudsponsor för fotbollsklubben, där man bland annat lyft fram sitt varumärke Falcon.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125