23948sdkhjf

Nominerad trio i kamp om foodservice-pris

Gin, burgarost eller hönsfärs kan ta hem priset som Årets foodservice-vara.
Branschorganisationerna Dagligvaruleverantörers förbund (DLF), Visita samt Livsmedelsgrossisterna för restaurang och storhushåll delar i samband med konferensen Foodservice '18 i juni ut priset för Årets foodservice-vara – nu avslöjar man vilka tre produkter som nominerats.

Priset ska enligt organisationerna gå till en produkt som under året bland annat haft en särskilt framgångsrik lansering samtidigt som den bidragit med innovation till branschen. Däribland räknas både kriterier som distribution och försäljning i värde in, tillsammans med kvalitet och förädlingsvärde.

De nominerade produkterna är Fontana halloumiburgare, Kronfågels ekologiska hönsfärs samt destilleriet Hernö Gins drycker.

Vilken som står som slutlig vinnare 14 juni avgörs av en jury, bestående bland andra av Niclas God, inköpsdirektör för Martin och Servera, Jenny Pränting Rådeström, kategori- och inköpsdirektör för Menigo och Per-Eric Fernlöf, grossistchef för Svensk Cater.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ica-handlaren startade hydroponisk odling – levererar nu till flera butiker
Lantmännen säljer sin del i Foodhills
Greenfood goes bananas
Kai Gyllström går från Arla till Atria
Vrigstads ostar lever vidare hos Gäsene
Veg of Lund påbörjar produktion i Tyskland
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.125