23948sdkhjf

Zoégas bjuder på hållbart kaffe under Way out West

Närvaron är en del av bolagets satsning "Coffee by Women".
Idag går Way out West av stapeln – den stora festivalen som arrangeras i Slottsskogen, Göteborg. Och för den kaffesugna så finns Zoégas på plats för att bjuda på hållbart kaffe. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Det är tredje året på raken som bolaget medverkar. I deras kaffelounge kan man diskutera hållbart kaffe för framtiden, snurra på lyckohjulet och dricka kaffe på nya sätt. Kaffehänget är även en del av företagets satsning "Coffee by Women" vars syfte är att utbilda nya kvinnliga entreprenörer inom kaffeindustrin i Östafrika för att höja levnadsstandarden för kaffeodlarna.

− För Zoégas är hållbarhet så mycket mer än certifieringar och ingenting som ska hanteras av enstaka företag eller individer. Vi behöver alla tänka på vår egen roll för en hållbar framtid och hur vi kan minska vår miljöpåverkan. Way Out West är ett bra exempel på hur man kan tänka bredare kring hållbarhet. Som en av Way Out Wests vänner är vi glada över att kunna bjuda på vårt smakfulla resultat av vårt hållbarhetsarbete under hela festivalen, säger Hans Nilsson, Marknadschef på Zoégas, i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062