23948sdkhjf

Wayne’s Coffee breddar sitt veganska utbud

Inför fler rätter med Oumph på menyn.
Nu blir det fler veganska alternativ att välja mellan på Wayne’s Coffee. Lite senare i höst lanseras nämligen en ny vegansk wrap samt en bagel.

– För oss är det viktigt med många schyssta alternativ att välja på, avsett om du är ute efter den ultimata fikan eller en snabb och mättande lunch. En tydlig trend just nu är att många väljer att äta vego på lunchen. Därför har vi tagit fram några nya goda rätter som passar lika bra för veganen som för den som vill äta mer grönt till vardags, säger Daniel Nordström, Chef produktutveckling på Wayne’s Coffee, i ett pressmeddelade.

De tre nya rätterna är helt växtbaserade och har Pulled Oumph! som bas:

- Oumph-sallad: Pulled Oumph, linssallad, sötpotatishummus, ärtskott, sallads- och spetskålsmix och senapsvinägrett.
- Wrap med Oumph: Rödbetstortilla fylld med Pulled Oumph, linssallad, sötpotatishummus, ärtskott, romansallad, spetskål och senapsvinägrett.
- Bagel med Oumph: En bagel med Pulled Oumph, guacamole, krispig sallad, tomat och rödlök.

– Våra vänner på Wayne’s Coffee har länge insett att världens resurser inte är oändliga och de har agerat därefter. Att Sveriges enda KRAV-märkta kafékedja nu höjer ribban ytterligare när det gäller grymma växtbaserade alternativ imponerar, säger Henrik Åkerman, marknadschef på Food for Progress, företaget som tillverkar Oumph.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125