23948sdkhjf

Krasse tar över Rootfruit

Hon blir vd för det nya snacksbolaget.

Anna Wallin Krasse, delägare och vd för Exotic Snacks har som en del i sammanslagningen mellan Rootfruit och Exotic Snacks utsetts till ny vd för Rootfruit Scandinavia och för den nya koncernen. Hon efterträder Thomas Lindström som blir vice vd och marknadsdirektör för den nya koncernen.

– Anna har visat att hon är en driven vd med förmåga att effektivt leda och utveckla företaget och bygga en stark organisation. Thomas Lindströms förmåga att driva marknadsstrategisk utveckling för produktutvecklingsbolag som Rootfruit, gör honom perfekt för sin nya roll. Anna och Thomas har båda engagemanget att göra affärer och utveckla attraktiva kundkoncept, vilket gör att de i sina nya roller är väl lämpade att ta koncernen vidare mot ytterligare kommersiell framgång och god lönsamhet, säger styrelseordföranden Hans Berggren i en kommentar.

– Förutom att fortsätta driva våra olika produktkategoriers tillväxtresor fokuserar vi på att integrera verksamheterna för att snabbt få ut kostnadssynergier och dynamiska försäljningseffekter mellan bolagen., säger Anna Wallin Krasse.

Anna Wallin Krasse har tidigare bland annat jobbat som tf divisionschef för vuxenutbildning inom utbildnings- och bemanningskoncernen Lernia. Dessförinnan som vd för Lernia College. Hon har även varit verksam inom Icakoncernen i ett antal befattningar, bla som affärsutvecklingschef på Ica Meny AB (i dag Menigo). Hon inledde sin yrkesbana som managementkonsult på McKinsey & Co och är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Thomas Lindström har varit vd i Rootfruit Scandinavia sedan 1 september 2017. Han kom då från vd-jobbet på kommunikationsbyrån Reagent.

Rootfruits förvärv av Exotic Snacks slutfördes på onsdagen.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094