23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Charkuteri etablerar sig i Stockholm

Familjeföretaget från Göteborg med nytt kontor.

Jakobsdals Charkuteri är i expansionsfasen i Sverige och som en del i detta har familjeföretaget valt att öppna ett regionkontor i Årsta i Stockholm. Kontoret öppnar i januari och kommer att ha totalt fyra säljare och ansvarig för satsningen i Nordost blir Bosse Bäckdén, Regionchef Nordost KAM.

— Vi på Jakobsdals Charkuteri har en stark framtidstro och arbetar alltid långsiktigt. Vi väljer därför att etablera säljkontoret för att expandera i region Nordost. Det ger oss bättre möjligheter att fortsätta jobba nära våra kunder och konsumenter vilket känns fantastiskt roligt säger, Magnus Pettersson, försäljningschef på Jakobsdals Charkuteri i ett pressmeddelande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062