23948sdkhjf

Lidls whisky prisas

En bra whiskey kostar pengar - eller gör den det? Något överraskande så har en av Lidls egna, något billigare, whiskey-sorter, Queen Margot Blended Scotch Whisky, nu utnämnts till vinnare i första omgången i den prestigefyllda tävlingen World Whiskies Awards, det rapporterar flera nyhetskällor däribland Foxnews.

En del medier har rapporterat det något oväntade resultatet som att Lidls whiskey skulle vara utnämnd till världens bästa. Så är dock inte inte fallet då whiskeyn utnämnts i en specifik kategori, nämligen skotsk blended whiskey under 12 år, och whiskeyn måste även ta sig vidare genom ytterligare två kategorier, bästa blended och bästa whiskey i alla kategorier, något som experter anser vara osannolikt.

Men whiskeyn är ändå värd att uppmärksamma då priset för en flaska Queen Margot på 18 dollar (cirka 167 kronor) är nästan hälften så lite som konkurrenterna, de mer kända märkena Johnnie Walker Black Label och Islay Mist.

Om Lidls whiskey mot förmodan skulle vinna i de andra kategorierna annonseras det den 28 mars på Whisky Magazine Awards middag i London.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094