23948sdkhjf

Danish Crown ger sig in i veggoburgarstriden

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Vegetariska burgare är hetare än någonsin och även klassiska köttföretag vill ha en del av kakan. Danish Crown, en av världens största slakterikoncerner, är en av dem som under den senaste tiden skyndsamt arbetat på en växtbaserad burgare som ska ut i den danska handeln innan årets slut, det skriver tidningen Finans.

– Försäljningen av växtbaserade produkter ser bara ut att växa framöver så låt oss se om inte vi kan få igång en affär i det, säger Finn Klostermann, administrativ chef för Danish Crown Beef till tidningen.

Mer om: Danish Crown
Håll dig uppdaterad med Food Supply SE
Kommentarer (1)
Startsidan just nu

Biodiversitet i fokus på Tetra Pak

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

USA:s största mjölkproducent ansöker om konkursskydd

Mat.se först i världen med unik klimatmärkning

Rootfruit säkrar miljonavtal

Så hamnade matavfallet i fokus

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Förpackningen står för största klimatpåverkan

Heineken ratar plasten

Efter 20 år i Sverige – Bodystore till Norge

På nytt jobb
Han ska digitalisera Krav

Världens bästa matbutik finns i Finland – se bilderna

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Norsk skatt kan få laxpriset att skjuta i höjden

Storpack för ägg helt utan plast

Livsmedelsföretagen vill se miljoner till forskning

Nu kommer Coca-Colas hallon

Mängden livsmedelsgodkänd återanvänd plast ökar

Bekämpningsmedelsrester på historiskt låga nivåer

Sjöstrand Coffee ökade intäkterna

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Nu ska europeiska varumärken skyddas i Kina

Undersökning: Matavfallspåsar i fruktavdelningen en succé

Oatly tar in miljoner i – främst från bryggeri

Livsmedelsbranschen måste digitalisera nu

Vi har besökt konferensen Nordic Food Industry med fokus på ny teknik och innovation som kan stärka den svenska livsmedelsindustrin.

Miljoner utlyses för att utveckla svensk matkultur

De ska skapa direktkanal mellan jordbrukare och konsument

Impossible Foods ska sälja "fläsk" till Kina

Så hållbara är branschens börsbolag

HK Scan ska bredda utbudet

Scandi Standard: Prishöjningar bidrog till ökad tillväxt

Simris Alg: "Vd saknar krismedvetenhet"

Greenfoodföretag i samarbete med veganosttillverkare

Ny köttguide från WWF – branschen kritisk

Industrifacken kräver 3 procent i löneökning

Ica-butikens svinnfrukt blir till must

Ny certifiering i Västerhavet öppnar för nya fångster

Se alla Företagens egna nyheter

Spårbarhet uppnås med RFID-teknik!

Så bidrar Superfos till den cirkulära ekonomin

Lenze erbjuder Plug & Produce

Optisk filtrering, vad är det som krävs?

Har du etiketter till årets största shoppingsäsong?

Floatglas – Materialet som används överallt

Hydroscands nya slangpress underlättar arbetet i fält

Excenterskruvpump för höga hygienkrav

KIPP ställer ut på Elmia Subcontractor 12-15/11

Dolphin vätskeringvakuumpumpar

Adsorptionstork för livsmedel- samt läkemedelsindustrin

Hydoscands SlangExpress växer i Göteborg

Allen-Bradleys 7 nya säkra I/O moduler förenklar integrering

Lasersvetsning av plast

Industrimässa i Arena Arctica

Ny koncernchef i Hydroscand Group

Lagafors representeras på Cibus Tec i Italien

Kipp pratar om LONG-LOK

Impellerpump med många kombinationsmöjligheter

Blyglas för industriell och medicinsk användning

Ny kakförpackning som blivit återvinningsbar

Effektiv vakuumförsörjning för tillverkning av husbilar

Populär multifunktionslåda – nu i återvunnen plast

Vi ses på Elmia!

BUS eller godis?

Sänd till en kollega

0.143