23948sdkhjf

Arla nästan klar med växtdryck

Arla Foods kan komma att lansera en ny serie av växtdrycker i handeln om bara en månad i både Danmark och Sverige, det skriver den danska tidningen Finans.

Lanseringen kommer i så fall ungefär ett år efter att Arla kommunicerat att koncernen börjat överväga att börja tillverka växtbaserade drycker så som havredryck.

Arlachefen Peder Tuborgh säger till Finans att de nya växtbaserade dryckerna kommer att marknadsföras under Arlas egna varumärke och att han själv redan har provsmakat de nya produkterna.
Arla-topchef Peder Tuborgh fortæller til Finans, at de plantebaserede produkter bliver markedsført under Arlas eget varemærke - og at han allerede har prøvesmagt de nye varer.

– De smakar fantastiskt. Jag känner till namnet och utseende, men jag vill inte säga mer just nu. Jag överlåter till våra organisationer i Danmark och Sverige att lansera de nya produkterna, säger Peder Tuborgh till tidningen.

Arlas koncerndirektör Hanne Søndergaard har tidigare berättat för Finans att de arbetar på att utveckla ett helt sortiment av växtbaserade produkter, däribland smörliknande och yoghurtliknande produkter.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08