23948sdkhjf

De lanserar frysta fiskköttbullar

Fiskbullar är de flest vana vid att få från en burk i någon form av sås. Så ser inte Fiskeriets nya fiskköttbullar ut då dessa istället kommer från frysen och steks och därmed mer liknar tradtionella köttbullar.

– Fiskköttbullarna är snabba, enkla och lätta att förstå hur man tillagar och vad man serverar till, då liknande produkter finns på marknaden. Livsmedelsverket rekommenderar att man ska äta fisk minst 2 till 3 gånger i veckan och här erbjuder vi en hälsosam och enkel måltidslösning som sparar tid i vardagspusslet, säger Marie Lannebrink, Brand Manager, Fiskeriet i en kommentar.

All fisk i bullarna är MSC- och nyckelhålsmärkt och lanserades under vecka 12 på Ica, Coop och Mathem.se.

Kommentera en artikel (2)
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
När kommer fastsatta korkar på mejeriförpackningar?
Bättre än väntat för Cloetta
Hammars gör sitt första förvärv – köper bryggeri
Stora mängder grödor blir aldrig mat
Trots hinder, industrin vill använda mer bioplast
IVL fortsätter leda arbetet mot matsvinn: Fler tunga samarbetspartners
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.142