23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

De lanserar frysta fiskköttbullar

Fiskbullar är de flest vana vid att få från en burk i någon form av sås. Så ser inte Fiskeriets nya fiskköttbullar ut då dessa istället kommer från frysen och steks och därmed mer liknar tradtionella köttbullar.

– Fiskköttbullarna är snabba, enkla och lätta att förstå hur man tillagar och vad man serverar till, då liknande produkter finns på marknaden. Livsmedelsverket rekommenderar att man ska äta fisk minst 2 till 3 gånger i veckan och här erbjuder vi en hälsosam och enkel måltidslösning som sparar tid i vardagspusslet, säger Marie Lannebrink, Brand Manager, Fiskeriet i en kommentar.

All fisk i bullarna är MSC- och nyckelhålsmärkt och lanserades under vecka 12 på Ica, Coop och Mathem.se.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078