23948sdkhjf

De lanserar frysta fiskköttbullar

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Fiskbullar är de flest vana vid att få från en burk i någon form av sås. Så ser inte Fiskeriets nya fiskköttbullar ut då dessa istället kommer från frysen och steks och därmed mer liknar tradtionella köttbullar.

– Fiskköttbullarna är snabba, enkla och lätta att förstå hur man tillagar och vad man serverar till, då liknande produkter finns på marknaden. Livsmedelsverket rekommenderar att man ska äta fisk minst 2 till 3 gånger i veckan och här erbjuder vi en hälsosam och enkel måltidslösning som sparar tid i vardagspusslet, säger Marie Lannebrink, Brand Manager, Fiskeriet i en kommentar.

All fisk i bullarna är MSC- och nyckelhålsmärkt och lanserades under vecka 12 på Ica, Coop och Mathem.se.

Håll dig uppdaterad med Food Supply SE
Kommentarer (2)
Startsidan just nu

Här är de samhällsviktiga yrkeskategorierna

Bayn säkrar miljoner från Vinnova

Personal flyttar tillfälligt mellan företagen

Förpackningsföretag ställer om på grund av virusepedemin

Grönsaksodlare drabbas av corona

Pack Point Nordic blir livesänt

Pack Point Nordic kommer att kunna genomföras som webinar.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Pändy har säkrat tre internationella distributionsavtal

Ölprovning på distans ska hjälpa små bryggerier

Regeringen presenterar krispaket för småföretag

Nu presenterar regeringen ytterligare åtgärder för att mildra de ekonomiska konsekvenserna av virusutbrottet.

Det råder ingen jästbrist

Producenter vädjar till dagligvaruhandeln – "köp lokalt"

Viruset kan överleva i dagar på förpackningar

Stor köttleverantör i konkurs

Stockholmsföretag med 35 anställda och miljonomsättning på obestånd.

Fler vodkaproducenter gör handsprit

Melanders group i rekonstruktion

Koncernen där Melanders fisk, Edsbacka Wärdshus, Konstnärsbaren och Ulla Winbladh ingår har tappat 90 procent av intäkterna.

Svagt uppåt för Atria

64 miljoner till forskning om hållbart livsmedelssystem

Hon går från Martin & Servera till Ica

Så kan mer matsvinn och restprodukter bli foder

När det gäller svinnet i livsmedelskedjan i Sverige så slängs den mesta maten i hemmen.

Säljarna rycker ut och plockar varor

Stor variation i oro mellan producenterna

De här branscherna är mest pessimistiska.

2

LRF erbjuder 8 000 jobb under krisen

Paradiset i konkurs

Cloetta drar tillbaka utdelning – tappar lösviktskontrakt

2

De lanserar frysta fiskköttbullar

Livsmedelsproduktion klassas som samhällsviktig

Avtalsförhandlingarna skjuts upp till hösten

På nytt jobb
Ny CMO på Paulig

Bayn dubblade försäljningen

Absolut tillverkar desinficeringssprit

Gateau säger upp 85 provanställda

Barnmat i Tetra Recart

Eatgood tecknar avtal i USA

Axel Johnson satsar på lupinprotein

Lantmännens Gogreen lanserar mathandel

Livsmedelsföretagens åtgärdslista till regeringen

Se alla Företagens egna nyheter

KIPP Scandinavia AB

PRO-CONSULT hjälper sjukhus att bli av med sitt avfall.

Tryckluftsdrivna membranpumpar i hygieniskt utförande

Fiskodling med vakuum från Busch Vacuum Solutions

151 MP Area Scan camera

Magneter köper ni hos Larko Magnet A/S

Se över ert reservdelslager

Livsmedel-godkänt glas från Mirit Glas

Träffa AxFlow digitalt!

Kapacitiva smarta nivåsensorer - nu också med IO-Link!

PRO-CONSULT går över gränser för att hålla produktionen igån

Fatpump i hygieniskt utförande

Busch Vacuum Solutions

Magnetiska lösningar från Larko Magnet

Energieffektiv produktion med centralvakuum

Skapa enkelt skyltar med instruktioner och anvisningar

Svensktillverkad kanalplast för snabb leverans

Skydda din verksamhet!

Optisk identifiering – effektivt och smidigt!

RFID - till vilken nytta?

PRO-CONSULT fortsätter där andra ger upp

Hygieniska dubbelskruvpumpar för livsmedelsindustrin

Oberoende tester visar toppresultat

Stor energibesparing med centralvakuum i förpackningsprocess

Spårbarhet i mat- och dryckesindustrin är ett måste!

Sänd till en kollega

0.125