23948sdkhjf

Säljarna rycker ut och plockar varor

Butikspersonalen i landet utsätts just nu för ett ovanligt högt tryck då coronaepidemin dels fått många att bunkra samt att allt fler väljer att äta hemma istället för på restaurang.

För att avlasta på trycket har nu bland annat säljkåren på Atria valt att tillfälligt lägga säljmålen åt sidan för att istället hjälpa till med att plocka varor.

– I den här extrema situationen är det inte fokus på att pusha nyheter och kampanjer, utan vi måste alla hjälpas åt så att konsumenterna hittar sina varor. Butikspersonalen sliter hårt och behöver fler händer som kan fylla på i hyllorna, säger Mats Hallstensson, SVP Retail & Export på Atria i en kommentar.

De är inte ensamma om att ge en hjälpande hand. Även konsultföretaget Retail House har gått in för att hjälpa Ica Maxi Stormarknad i Lindhagen att plocka upp allt från frysvaror, kaffe och sylt till grovkem.

– I dagar av kris ställer vi upp för varandra. När man ser en stor del av vårens projekt flyttas in i framtiden så är man skyldig agera, skriver Martin Moström, vd på Retail House i ett inlägg på Linkedin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078