23948sdkhjf

Ny chef för ny avdelning på LRF

LRF har inrättat en ny avdelning för Försäljning & Medlemsutveckling och har utsett Elisabeth Lindgren som chef för avdelningen. Närmast kommer Elisabeth Lindgren från rollen som kommunikationsdirektör på Luftfartsverket men har även ett förflutet som kommunikationsdirektör på LFV, SJ och Lernia samt lång erfarenhet från flertalet ledande positioner inom först Sparbanken och Swedbank.

Läs också: Gröna näringarna står pall under pandemin – men förädling drabbas

– Som kontorschef på Sparbanken i Vikingstad utanför Linköping, och även ansvarig för bankens stora engagemanget i lantbrukssektorn, hade jag mycket kontakt med lantbruket. Jag hade till och med en egen tjänsteoverall som jag använde vid gårdsbesöken, säger Elisabeth Lindgren i en kommentar.

Den nya avdelningens uppdrag blir att utveckla medlemserbjudandet och öka attraktionskraften så att fler vill bli medlemmar och delta i det gemensamma byggandet av ett ännu starkare LRF.

– Det gröna näringslivet är viktigt för framtiden och kommer få en allt större betydelse. Jag vet att LRFs medlemmar har en stor yrkeskunskap. De är stolta över sin samhällsuppgift och hoppas öka lönsamheten för att kunna öka produktionen av svenska livsmedel. Här vill jag vara med och bidra, säger Elisabeth Lindgren.

Elisabeth Lundgren tillträder sin nya roll under hösten 2020 och hon kommer även att ingå i LRFs ledningsgrupp.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Läs mer om: LRF
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094