23948sdkhjf

Han är ny ordförande i Poppels

Poppels Bryggeri har på sin bolagsstämma den 26:e maj utsett Mattias Carlsson som ny styrelseordförande. Han efterträder därmed Tomas Kaudern som varit ordförande ända sedan starten av bryggeriet 2012. Detta är även första gången Poppels väljer in en extern person till styrelsen som tidigare bestått av antingen grundare eller delägare.

– Förra året genomförde vi en nyemission som resulterade i 3500 nya delägare. Med det klev vi in i en ny expansionsfas med en tydlig vision om att bli ett av Europas största hantverksbryggerier. För att lyckas behöver vi utveckla styrelsearbetet med extern kompetens och erfarenhet. Vår nya styrelseordförande, Mattias, har gjort motsvarande tillväxtresa tidigare och har kompetensen att leda ett bolag av vår storlek, säger Poppels vd Mats Wahlström i en kommentar.

Mattias Carlsson har lång erfarenhet av styrelsearbete och har bland annat varit ordförande för företag som NR Kyl och Cliff Design men även varit ledamot i styrelserna för Frontedge IT och Monivent.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078