23948sdkhjf

Han blir ny finansdirektör hos Midsona

Max Bokander har utsetts till ny finansdirektör (CFO) på Midsona AB. Han ersätter Lennart Svensson som beslutat sig för att lämna koncernen. Max Bokander kommer också att ingå i Midsonas koncernledning.

”Jag är mycket glad över att Max Bokander nu blir ny CFO i Midsona. Han har en relevant bakgrund med stor erfarenhet och kompetens från ledande befattningar inom finans. Han har ett starkt affärsfokus som gör honom till rätt person att hjälpa Midsona att bli ledande i Europa inom hälsa och välbefinnande. Jag ser fram emot att få välkomna honom till Midsona”, kommenterar koncernchefen Peter Åsberg.

Max Bokander är född 1973, har en civilekonomexamen från Lunds universitet och kommer närmast från Trelleborgkoncernen, där han för närvarande innehar tjänsten som Vice President Finance och Control inom affärsområde Industrial Solutions. Han har en omfattande erfarenhet från ett antal seniora roller, bland annat inom ST-Ericsson, Skanska och Tetra Pak.

Max Bokander kommer att rapportera till koncernchef Peter Åsberg och påbörjar sin anställning på Midsona senast den 15 januari 2021. Lennart Svensson kvarstår i sin roll till dess att tillträdet sker.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141