23948sdkhjf

Pastatillverkaren Goutera får Nobis som delägare

Goutera Food, som tillverkar färsk pasta och pizzadeg till restaurangnäringen och dagligvaruhandeln, får Nobis Nobis Hospitality Group som delägare.

– Vi ser en stor potential i närproducerade färska råvaror och ska nu tillsammans med Goutera se hur vi kan utveckla nya områden och maträtter som våra gäster kan njuta av, säger Nobis Sandro Catenacci i en kommentar.

Goutera, som har sin produktion i Tyresö, söder om Stockholm, har tillverkat färsk pasta enligt italiensk hantverkstradition i 20 år och har i år även börjat att tillverka napolitansk pizzadeg. Företaget levererar redan färsk pasta till Nobiskoncernens restauranger, så som Operakällaren och Miss Clara.

Den närmare kopplingen förstärker produktionen av närproducerade livsmedel för såväl restaurangnäringen som för dagligvaruhandeln.

– Det är en fantastisk kvalitetsstämpel för oss. Nobis ger oss så mycket kunskap, bland annat i utvecklingen av nya produkter och produktlinjer, säger Thomas Treitler, vd Goutera Food AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094