23948sdkhjf

Nybildade Trädgårdshallen utser vd

För snart en månad sedan annonserade Greenfood-koncernen att de slår samman fyra av sina grossister till en. Det nybildade företaget som går under namnet Trädgårdshallen har nu även fått en vd i Urban Kropp.

Urban Kropp har över 25 års erfarenhet av frukt– och gröntbranschen där han dels drivit försäljning men även innehaft rollen som vd för Trädgårdshallen Örebro, ett av de företag som nu gått samman och blivit Trädgårdshallen.

– Det finns en stark efterfrågan på närodlat just nu, både från butiker, restauranger och från slutkonsument. Vi måste bara göra det lättare för konsumenterna att få tillgång till de lokalproducerade produkterna. Därför känns det extra spännande att få vara del av nya Trädgårdshallen, alla i bolaget har samma starka passion för närodlat och vill verkligen hjälpa lokala odlare att få ut sina fantastiska produkter på marknaden, säger Urban Kropp, ny vd på Trädgårdshallen i en kommentar.

Trädgårdshallen är en sammanslagning av Allfrukt i Stockholm, JH Frukt & Grönt i Malmö, Trädgårdshallen Örebro och Växjö partiaffär 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125