23948sdkhjf

Fontanas försäljningschef hämtad från Coca-Cola

Fontana har under hösten tillsatt flera nyckelpositioner. Shahab Norbakhsh har värvats från Coca-Cola för rollen som försäljningschef och Fredrik Ortlieb är ny key acount manager. Dessutom har Conny Lantz bytt roll i familjeföretaget och är nu affärsområdesansvarig med fokus på affärsutveckling.

Shahab Norbakhsh kommer närmast från en tjänst som learning & development manager på Coca-Cola. På Fontana har han nu övergripande ansvar för försäljningen i dagligvaruhandeln och på Foodservice samt nya marknader

– Det är med stor ödmjukhet och förväntan som jag har klivit in som försäljningschef Sverige på Fontana. Jag finner stor inspiration i bolagets historia som har präglats av entreprenörskap, genuin kärlek till mat och att förgylla vardagsköket för konsumenter varje dag genom att introducera det grekiska köket i Sverige, säger Shahab Norbakhsh.

Fredrik Ortlieb är som key acount manager ansvarig för kontona som rör Coop och Axfood. Han har tidigare haft liknande roller på Svegro, Sodastream och Chiquita.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078