23948sdkhjf

Jobbrockad på Arla och LRF

På Arla och LRF blir det nu lite förändringar i i ledningen då Lisa Ehde tillträder rollen som Arla Sveriges chef för den nyinrättade tjänsten som Member & Agri Commercial (MAC) samtidigt som Peter Kofoed lämnar rollen som chef för Member Relations på Arla för chefsjobbet på LRF Mjölk.

Lisa Ehde har tidigare varit chef för just LRF Mjölk men har den senaste tiden varit Enhetschef Äganderätt och Konkurrenskraft på LRF. Peter Kofoed har innehaft flera olika roller inom Arla sedan han började där 1992.

– Jag brinner för svensk mjölkproduktion och är därför oerhört glad och stolt över att få möjligheten att arbeta nära Arlabönderna i den här nya rollen. Jag ser med spänning fram emot att få bidra till att ytterligare öka Arlas konkurrenskraft på marknaden och se till att det fantastiska arbete Arlabönderna gör skapar ett ännu större kommersiellt värde, säger Lisa Ehde, ny chef för MAC i Sverige i en kommentar.

Lisa Ehda tillträder sin roll den 1 mars 2021 och Peter Kofoed kommer tillförordnad chef för MAC i Sverige tills Lisa Ehde tillträtt. Peter Kofoed lämnar preliminärt Arla den 1 april 2021.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109