23948sdkhjf

Savolax rekryterar för fortsatt satsning på dagligvaruhandeln

I våras tog Savolax beslutet om att lansera sina produkter till dagligvaruhandeln och nu har företaget även rekryterat Sandra Karlsson för att vidare leda den satsningen.

– Idag är konsumenter medvetna om vad de äter. De efterfrågar varumärken som lägger vikt vid ansvarsfull och hållbar produktion och inte minst smakar gott. Vi är övertygade om att när konsumenterna får möjlighet att smaka på Savolax produkter kommer de känna skillnaden. På så sätt får vi butikerna att förstå vinsten i att välja oss, säger Sandra Karlsson i en kommentar.

Sandra Karlsson har lång erfarenhet från dagligvarubranschen där hon främst jobbat för Coop där hon under 15 år ansvarat för  bland annat avdelningarna frukt och grönt, kött och färskvaror. Senast kommer Sandra Karlsson från rollen som säljare på Härryda Karlsson men hon har även arbetat som säljare på delikatessimportören Paul och Thom.

– Sandra har en unik kombination av erfarenhet från dagligvaruhandeln och försäljning för välrenommerade varumärken inom livsmedelsbranschen. Hon kommer bli en fantastisk tillgång för oss under vår resa ut i landet, säger Anna Martinsson, vd på Savolax.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11