23948sdkhjf

Food for progress i startgroparna med ny fabrik

Anställer fabrikschef inför starten.

Food for progress, tillverkare av Oumph, förvärvade i augusti en fabrik av Paulig i Mölnlycke då dessa valt att centralisera sin produktion i Finland.

Sedan dess har arbetet pågått för fullt med att bygga om fabriken för produktion av Food for progress produkter och nu har företaget även rekryterat Martin Jarlstedt till rollen som chef för fabriken.

– Jag är hedrad och känner ödmjukhet inför den här  möjligheten att få använda min erfarenhet inom livsmedelsproduktion för att hjälpa mänskligheten att förändra sin diet till en mer hållbar sådan. Jag får en kick av att se mina barn vara stolta över hur deras gamle pappa gör det som behövs för att ta ansvar för världen som vi lämnar efter oss, säger Martin Jarlstedt i en kommentar.

Martin Jarlstedt har tidigare erfarenhet av att vara fabrikschef för bland annat företag som Kahls och Pågen. 

Förutom ansvaret för den fabriken i Mölnlycke kommer Martin Jarlstedt även att ansvara för Food for progress omvandling av en gammal glassfabrik i Trollhättan som även den ska bli en ny produktionsplats för företaget.

Arbetet med att färdigställa fabriken i Mölnlycke pågår nu för fullt och den förväntas vara färdig och i full produktion den 22 januari nästa år.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109