23948sdkhjf

Ny vd på Dalsspira

Dalsspira Mejeri skiftar om i ledningen och utser Mikael Olsson till ny vd för företaget. Samtidigt kvarstår tidigare vd Malin Jakobsson i företaget som vice vd med särskilt fokus på marknad och försäljning. Malin Jakobsson har varit företagets vd sedan 2015 och kommer att kvarstå på posten som vd fram till årsskiftet 2021.

Mikael Olsson har sedan i september 2018 varit styrelseledamot för Dalsspira då han även klev in som storägare i mejeriet. Mikael Olsson är även vd för Kroppefjälls hotelanläggning samt är engagerad i olika utvecklingsbolag.

– Med sin breda lokala förankring och erfarenhet av bolagsbyggande som entreprenör har Mikael goda förutsättningar att leda Dalsspira framåt. Malin Jakobsson har lagt ner ett stort engagemang och arbete för att etablera Dalsspira som ett starkt och lokalt förankrat mejeri. Det är därför både viktigt och glädjande att Malin kommer stanna kvar inom Dalsspira och tillsammans med Mikael fortsätta arbetet mot lönsamhet, säger styrelseordförande Per Lönn i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.116